سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مرد را آن بهاست که بدان نیک داناست آن ارزى که مى‏ورزى ، [ و این کلمه‏اى است که آن را بها نتوان گذارد ، و حکمتى همسنگ آن نمى‏توان یافت و هیچ کلمه‏اى را همتاى آن نتوان نهاد . ] [نهج البلاغه]

در پاسخ به حمایت بیگانگان از توهین به امام(ره)
سایت ناسا و 500 سایت اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی هک شد

در پاسخ به حمایت رسانه ها و برخی دولتمردان کشورهای آمریکا و انگلیس و رژیم اشغالگر قدس از توهین دست نشاندگان بیگانه به حضرت امام خمینی(ره)، گروه امنیتی آشیانه 500 عدد از سایت های دولتی مربوط به این کشورها از جمله سایت ناسا را هک کرد.
گروه امنیتی آشیانه ضمن هک این سایت ها تصویری از حضرت امام خمینی(ره) و کشور عزیزمان را بر روی صفحه اصلی این سایت ها قرار داده است.
همچنین بر روی صفحه اصلی این سایت ها متنی دو زبانه (به زبان فارسی و انگلیسی) که شامل بخشی از بیانات حضرت امام خمینی(ره) و اخطاری به دولتمردان کشورهای مذکور است، قرار گرفته؛ که در بخشی از این متن آمده است:
«جنگ ما جنگ عقیده است و جغرافیا و مرز نمی شناسد. پس تا شرک و کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم. ما می دانیم که جسارت توهین به امام خمینی جز از شما برنمی آید. این فقط یک اخطار است به سایت های دولتی شما!»
تمام سایت های هک شده توسط این گروه از جوانان کشورمان، در پایگاه بین المللی http:// www.zoneh.org که برای ثبت سایت های هک شده توسط هکرهای جهان به کار می رود، به ثبت رسیده است. بهروز کمالیان، رئیس گروه امنیتی آشیانه در گفت وگو با فارس درخصوص هدف از هک زنجیره ای سایت های مهم و دولتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: این سایت ها به دلیل حمایت رسانه ها و دولتمردانشان از اهانت به رهبرکبیر انقلاب و پاره شدن عکس امام خمینی(ره) هک شدند.
وی در این خصوص افزود: این پروژه ادامه دارد و پیش بینی می شود که با ادامه این روند بیش از 2000 سایت انگلیسی، آمریکایی و صهیونیستی توسط گروه امنیتی آشیانه هک شود.
علاقه مندان می توانند برای مشاهده لیست سایت های هک شده به پایگاه بین المللی
http://www.zoneh.org مراجعه کنند.
در میان سایت های هک شده، سایت ایالت وینچستروای آمریکا، شرکت پست رژیم صهیونیستی، ناسا و برخی کمپانی های معروف انگلیس دیده می شود.
همچنین کاربران برای دیدن نمونه سایت های هک شده به سایت http://pbmanasa.gov که متعلق به سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا(ناسا) است مراجعه کنند.

 

  
  

نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر به حمید انصاری:
بیم آن می‌رود که مؤسسه حفظ آثار امام در زمین براندازان نظام بازی کند
ادامه مطلب...

88/9/23::: 10:36 ع
نظر()
  
  

امروز به یک  شعر نو برخورد کردم که سروده ی یک کودک 9 ساله بود . مضمونش هم برایم خیلی جالب بود . شاید شما هم خوشتان بیاید :

قورباغه ها  بی اعتنا  به وسعت هستی

در کنار باتلاقها

با دستهای بلندشان، یا کثافتها پیمان بسته اند

به گِل ها و کرم ها قانع است

سوسکها برایشان ترانه میخوانند

قورباغه های مست

سرشار از شادی و خیال

روی دو پا نشسته

شکسته شکسته میخوانند :

اینجا بهشت ماست

اینجا بهشت برین است

.......................

و من اضافه میکنم :

نکند زندگی ما هم مثل آن قورباغه ها باشد !



باتشکر از یاسر عزیز

  
  
انفجار آدامس یک دانشجو را به کشتن داد

انفجار آدامس در دهان یک دانشجوی اوکراینی منجر به ترکیدگی آرواره و مرگ وی شد.به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه دیلی تلگراف ، یک دانشجوی بیست و پنج ساله شیمی در اوکراین که پلیس نام وی را فاش نکرد مشغول کار در منزل والدینش بود که ناگهان بستگانش با شنیدن صدای انفجاری به اتاق وی شتافتند و دیدند که وی کشته شده و نیمه پایین صورتش بر اثر انفجار آسیب جدی دیده و شکلش را از دست داده بود.

به گزارش خبرگزاری ریا نووستی روسیه ، آزمایش‌های پزشکی قانونی نشان داده است سطح آدامس آغشته به یک ماده شیمیایی ناشناخته بود که تصور می‌شود نوعی ماده انفجاری بود.

گفته می‌شود دانشجوی کشته شده آدامس را در اسید سیتریک فرو برده بود. پلیس ماده دیگری نیز در کنار جسد وی کشف کرد.

ماموران تحقیق معتقدند آن دانشجو ممکن است آن دو ماده را با هم اشتباه کرده و شروع به جویدن آدامسی کرده است که آغشته به یک ماده ناشناخته بود.


  
  

درباره بچه های دوست داشتنی ناشنواست

ما خیل بندگانیم ما را تو می‌شناسی
هر چند بی‌زبانیم، ما را تو می‌شناسی

ویرانه‌ئیم و در دل گنجی ز راز داریم
با آنکه بی‌نشانیم، ما را تو می‌شناسی

با هر کسی نگوئیم راز خموشی خویش
بیگانه با کسانیم ما را تو می‌شناسی

آئینه‌ایم و هر چند لب بسته‌ایم از خلق
بس رازها که دانیم ما را تو می‌شناسی

از قیل و قال بستند، گوش و زبان ما را
فارغ از این و آنیم ما را تو می‌شناسی

از ظن خویش هر کس، از ما فسانه‌ها گفت
چون نای بی‌زبانیم ما را تو می‌شناسی

در ما صفای طفلی، نفسرد از هیاهو
گلزار بی‌خزانیم ما را تو می‌شناسی

آئینه‌سان برابر گوئیم هر چه گوئیم
یکرو و یک زبانیم ما را تو می‌شناسی

خطّ نگه نویسد حال درون ما را
در چشم خود نهانیم ما را تو می‌شناسی

لب بسته چون حکیمان، سر خوش چو کودکانیم
هم پیر و هم جوانیم ما را تو می‌شناسی

با دُرد و صاف گیتی، گه سرخوش است گه غم
ما دُرد غم کشانیم ما را تو می‌شناسی

از وادی خموشی راهی به نیکروزی است
ما روز به، از آنیم ما را تو می‌شناسی

کس راز غیر، از ما نشنید بس «امینیم»
بهر کسان امانیم ما را تو می‌شناسی


  
  

 

کلبه ای را که من شوم بانی

غرضم تکیه سگان علی است

زان سبب فیض یافتم ز اله

که مرا مهر با علی ازلی است

خانه دلگشا شدش تاریخ

چون که از کلب آستان علی است.

 

و در باره عمارت فرح آباد گفته است:

چون که مهر علی است در دل ما

فرح آباد گشته منزل ما

تا شده جای ما فرح آباد

شادی و خوبیست حاصل ما

مردمش جمله شعه آل‌ند

در جهان زان شدند مایل ما

شکر لله که حق ز روز ازل

مهر حیدر سرشته در گل ما.

 

بد نیست دو شعر دیگر هم از وی آورده شود:

دل شکستة چون شیشه‌ای که من دارم

مگر تو بر سر لطف آیی و کنی معمور

خرابی دل زارم تو کرده‌ای چه کنم؟

خرابه کرده خوبان نمی شود معمور

 

و شعر دیگر:

 

آنان که منع ما ز می لاله‌گون کنند

آسودگی ز خاطر ما چون برون کنند

 

88/9/18::: 8:4 ع
اولین دیدگاه را شما بگذارید
  
  

 

نگاهی نو به مقوله شیطان پرستی

شیطان پرستی یکی از اعتقاداتی است که برخی به آن پیشینه هزاران ساله می‌دهند و دلیل آن را پرستش هر موجود دارای قدرت توسط مردمان هزاران سال پیش می‌دانند...

امروزه، مکاتب نوپدید دینی قرار است انتقام خداوند را بگیرند. اگر دوران قرن بیستم، دوران زیر رادیکال بردن خدا و کشتن او بود، قرن بیست و یکم، قرن انتقام الهی است. این انتقام الهی، در فضای ادیان کلاسیک وجود ندارد، خداوند در این ادیان رحمت خود را یک‌سره بر زندگی انسان گسترانیده و این رحمت تداوم داشته و خواهد داشت. مکاتب نوپدید دینی از معنویت می‌گویند، اما معنویت آنها، ملغمه‌ای‌ست از راست و دروغ ، بین علم فیزیک و متافیزیک است و سعی می‌کند بین این دو ارتباط برقرار کند. در این بین معنویت نقش پل ارتباطی را ایفا می‌کند.

شیطـان‌پرستـی به چه معنـاست؟

روزگار عجیبی است؛ هر گوشه، در هر خیابان یا بین دوستان را که نگاه می‌کنی درباره این کلمه می‌شنوی؛ به خصوص در بین کسانی که ادعای متال‌بازی و گوش دادن به موسیقی متال به خصوص سبک بلک‌متال را یدک می‌کشند. چیزی که الان در جامعه مشاهده می‌شود باب شدن شیطان پرستی و انداختن "پنتاگرام" در گردن است. بلک‌متال Darkthrone ، مریلین مانسن ، نیروانا ، آنتون لاوی، کلیسای شیطان ، satanic bible ، آدم خواری ، skull-n-bone .... احتمالا حداقل یکی از این کلمات تاکنون شنیده‌اید، آدمهای عجیبی را هم دیده‌اید که خودشان را طرفدار این نام‌ها و گروه‌ها می‌دانند! موسیقی‌های آنها را گوش می‌دهند، گاه‌گاه لباس‌های عجیب غریب می‌پوشند، علامت‌های خاصی بین خودشان دارند و به قول خودشان "تیریپ خفن می‌زنن!"

از اینها که بگذریم حتما زیاد هم شنیده‌اید که در فلان کشور یک عده‌شیطان پرست یک آدم را تکه‌تکه کردند یا خوردند یا فلان جنایت را انجام دادند. لذا بر آن شدیم تا در مورد شیطان‌پرستی و شیطان‌پرستان تحقیقی اجمالی به عمل آوریم.
شیطان‌پرستی به معنی پرستش شیطان به عنوان قدرتی فوق‌العاده قوی و بسیار قوی‌تر و موثرتر از نیروهای خوب دنیوی همچون خدا است. در شیطان‌پرستی شیطان به عنوان نماد قدرت و حاکمیت بر روی زمین، قدرتی به عنوان برترین قدرت دو جهان مورد توجه و پرستش قرار دارد و این دنیایی را که به عنوان دوزخ برشمرده می‌شود را قانونمند می‌کند. در شیطان‌پرستی، غیر از استفاده از شیطان به عنوان قدرت تاریکی و قدرت مطلق از نیروها و اجنه و روح‌های پلید و شیطانی نیز برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌شود؛ و در نهایت معنای شیطان‌پرستی؛ پرستش قدرت پلیدی است. تاریخچـه شیطـان‌پرستــی شاید عده‌ای شیطان پرستی را آئینی مدرن و در نهایت مربوط به قرن
۱۶ - ۱۵ میلادی بدانند اما واقعیت چیز دیگری است. شاید بتوان تاریخچه شیطان‌پرستی را به قرون اولیه پیدایش آدمی نسبت داد. البته شواهد به دست آمده این حرف را تصدیق می‌کند که شیطان پرستی در نواحی آمریکای لاتین، آمریکای جنوبی و آفریقای مرکزی به قرن‌ها قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد و قبایلی که آثاری از آنها باقی مانده است این احادیث را تصدیق می‌کنند.

راز پرستش شیطان چیست؟

قدرتی که بشر امروز با شیطان‌پرستی به دنبال آن است با اقتدار معنوی تفاوت دارد، قدرت شیطان‌پرستی، قدرت زودگذری است که در فضاهای مختلف نمی‌تواند خودش را در بالاترین جایگاه قرار دهد اما اقتدار معنوی به واسطه پشتوانه و جایگاهی که نسبت به خداوند عالم و نسبت به وحی الهی دارد، همیشه در بالاترین موقعیت می‌ایستد. انـواع شیطـان‌پرستــی از نظـر ایدئولـوژی شیطان‌پرستی جدید آیینی است دارای شباهت‌هایی به اومانیسم که انسان را برترین موجود می داند و او را تنها در برابر خود مسئول می داند: آنتون لاوییکی از سردمداران این آیین می‌گوید: " خدای باعظمت و با شکوهی وجود ندارد، و جهنمی که در آن گناهکاران کباب می‌شوند هم نیست . اینجا و حالا روز شکنجه و سختی ماست ! حالا و اینجا روز خوشی ماست ! اینجا و حالا فرصت ماست ! این روز، این ساعت را انتخاب کن که زندگی رهایی‌بخشی نیست ! " ‌
شیطان‌پرستی جدید به خدایی اعتقاد ندارد و شیطان را تنها نوعی کهن‌نماد (
archetype ) می‌داند و انسانها را تنها در برابر خود مسئول می‌داند و اعتقاد دارد که انسان به تنهایی می تواند راه درست و غلط را تشخیص دهد به همین دلیل هم این اعتقاد بیشتر به عنوان یک اعتقاد فلسفی شناخته می شود . شیطان در این اعتقاد نماد نیروی تاریکی طبیعت ، طبیعت شهوانی ، مرگ ، بهترین نشانه قدرت و ضدمذهب بودن است.

این اعتقاد دارای شاخه‌های متعددی است اما می‌توان گفت جز یکی دو نوع آن همگی دارای اصول زیر هستند:

Atheism: خدایی در شیطان پرستی وجود ندارد.

Not dualistic: روح و جسم غیرقابل دیدن هستند و هیچ جنگی بین عالم خیر و شر وجود ندارد.

Autodeists: خود پرستی ، خدایی جز خود انسان وجود ندارد و هر انسانی خود یک خداست.

Materialistic: اعتقاد به اصالت ماده.

- وابسته به راه چپ بودن در برابر راه راست که راه خدایی است .

- ضد مذهب بودن خصوصا مذاهبی که اعتقاد به زندگی پس از مرگ دارند.

- عدم پرستش شیطان زیرا شیطان جسم نیست و وجود خارجی ندارد.

- اعتقاد به استفاده از لذت در حد اعلای آن زیرا تمام خوشی دنیایی است و این خوشی ها خصوصا لذات جنسی پتانسیل لازم را برای کارهای روزانه آماده می‌کنند و به هر شکلی انجام آنها لازم و ضروری است .‌

حجت‌الاسلام "ادبی" دانشجوی دوره دکترای دین شناسی تطبیقی است،‌ که به صورت تخصصی مکاتب نوپدید دینی را مطالعه می‌کند. او نویسنده چندین کتاب در زمینه عرفان و ادیان است که از آن جمله می‌توان به کتاب‌های «آشنایی با دایره‌المعارف‌های ادیان» و «اسلام، تعامل یا تقابل با جهانی شدن» اشاره کرد.

"ادبی" می‌گوید: انسان، به فطرت خود وابسته است و در پی تمنای این فطرت به معنویت‌های نوگرا گرایش می‌یابد. این معنویت‌ها به دنبال چه هستند؟ چه چیزی را می‌پرستند و چه آیین‌‌هایی دارند؟ مباحثی چون دین‌های نوظهور، فرقه‌های جدید و مکاتب نوپدید دینی، اولین‌بار در علوم اجتماعی پس از جنگ‌ جهانی دوم مطرح شدند. این ادیان سعی می‌کردند به برخی پرسش‌های غایی بشر و پرسش‌های وجودشناسی انسان پاسخ دهند.

"از کجا آمده‌ام، آمدنم بهر چه بود، به کجا می‌روم، آخر ننمایی وطنم" به پرسش‌های این شعر در ادیان الهی پاسخ‌های روشنی داده شده است، اما برخی از زمینه‌ها باعث شد که برخی از ادیان کلاسیک به پس‌زمینه زندگی انسان مدرن رانده شوند و توانایی پاسخ‌ دادن به سؤالات امروزی بشر را نداشته باشند. زمینه را برای مکاتب نوپدید دینی فراهم کرد تا به پرسش‌های غایی انسان پاسخ دهند. پرسش‌هایی که می‌کوشید، خدا را در درون انسان‌ها حاضر کند و در پاسخ‌های خود تلاش می‌کرد، فضای زندگی بشر امروز را به نوعی آرامش زودگذر ارتباط دهد. مکاتب نوپدید دینی در پی پاسخ‌های غایی انسان بوده و هستند، اما این پاسخ با مسیر ادیان الهی و یا ادیان کلاسیک یکی نبود ، بلکه راه‌ متفاوتی را در پیش‌ گرفتند. ادیان کلاسیک به واسطه برخی مسائل نتوانستند خود را به‌روز کنند و یا به‌روز شدن‌شان با مسائل زندگی امروز هماهنگ نشد و انسان امروزی نتوانست، به سادگی از یهودیت، مسیحیت، بودایسم و.... برداشت‌‌های دوران مدرن خود را استیفاد کند، یک نقبی به عالم معنا زد، اما با روشی جدید که در مکاتب نوپدید دینی وجود داشت. مکاتب نوپدید دینی پاسخ وجود شناسانه به پرسش‌های بشری می‌دهد، اما به این پرسش‌ها در ادیان کلاسیک پرداخته نشده است. هرچه پیش می‌رویم،ادیان نوظهور، حضورشان را در زندگی امروز، بیشتر تحمیل می‌کنند؛ اولاً به دلیل اینکه شریعت خاصی ندارند، ثانیاً بخش خاصی از جامعه را هدف قرار نمی‌دهند و ادعای جهانی دارند. ثالثاً آیین‌ها و آموزه‌هایشان بسیار ساده و با زبان امروزی و در دسترس است، رابعاً مدعی‌اند، راهی که پیامبران کلاسیک نتوانستند فراهم کنند، در دوران مدرن با پیامبران جدید پیش‌روی انسان قرار دارد. در دایره‌‌المعارف ادیان جدید که به تازگی در انگلستان منتشر شده، بیش از 2500 دین و مرام جدید که هر کدام متدینین و مؤمنین خاص خود را دارند شناسایی شده است. برخی از این ادیان و مکاتب بسیار فعال هستند مانند، «کلیسای شیطان»، «شاهدان یهووه»، «کلیسای علم‌شناسی»، «فرزندان خداوند»، «اکنکار» (دین‌نور و صورت)، «مورمون‌ها» و «جامعه بین‌المللی وجدان کریشنا»، که فضای عینی و تبلیغات رسمی را در سطح جهان دارند. برخی دیگر هم مانند، زیرمجموعه ذن و بودیسم، که در ایران تحت عنوان اوشو تبلیغ می‌شوند وجود دارند. دسته‌دگیری از این ادیان هم بیشتر مجازی‌اند و در اینترنت فعالیت می‌کنند و در فضاهای عینی حضور ندارند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری در زمینه شیطان‌پرستی و جایگاه و تعداد آنان در کشور وجود دارد، گفت: آمارهای رسمی و غیررسمی که در این زمینه در دسترس پژوهشگران وجود دارد، نمایانگر این است که در کشور، مجالس و مهمانی‌هایی به نام شیطان و شیطان‌پرستی برگزار می‌شود. در این مهمانی‌ها بیشتر، موسیقی‌های راک، هوی متال و موسیقی‌هایی که خشونت در آن مجازند به همراه رقص‌های آتش، استفاده از مشروبات الکلی، مواد مخدر صنعتی و روانگردان نمایان است. البته، آمارهای دقیقی در برخی زمینه‌ها وجود دارد. اما شیطان‌پرستی آن‌گونه در انگلستان، ‌آمریکا و کشورهای غربی وجود دارد به هیچ‌وجه و با آن شدت و گستردگی در ایران وجود ندارد.

شیطان‌پرستی در ایران در سطح نمایش و نمادها جلوه‌گری می‌کند. تعداد افرادی که به معنای خاص شیطان‌پرست باشند بسیار ناچیز و انگشت‌شمار است. وی افزود: شاخه‌هایی از شیطان پرستی و حتی برخی مکاتب نوپدید دینی با صهیونیسم در ارتباط هستند به لحاظ مالی از صهیونیست‌ها کمک می‌گیرند. البته نمی‌توان همه مکاتب نوپدید دینی را به صهیونیسم ارتباط داد. نگاهی که همه چیز را در این عرصه توطئه‌آمیز ببیند پژوهشگرانه و علمی نیست. مدارکی وجود دارد که گواهی می‌دهند صهیونیست‌ها در کمک و مساعدت به شیطان پرستی و دیگر فرقه‌های نوظهور، از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند. عرفان یهودی که تحت عنوان قباله یا اصطلاح انگلیسی آن «کابالا» است، زمینه‌های، مکاتب نوپدید دینی و از جمله شیطان‌پرستی را فراهم می‌کند. عرفان عدد، عرفان نماد، عرفان قدرت پیدا کردن در هستی، عرفان تصرف در کائنات در معنای منفی خودش، از جمله مواردی است که بشر گسسته از عالم معنا به دنبال آن است. بشر گسسته از خدا، به دنبال نوعی اقتدار مجازی است که البته هیچ‌گاه به آن دست نخواهد یافت، به دلیل اینکه تنها وهم و سرابی از این اقتدار را تجربه کرده است.

وی در مورد عناوینی چون کلیسای شیطان، انجیل سیاه و... که برگرفته از مسیحیت است، گفت: اناجیل اربعه، تنها دستاورد جدی و قابل پذیرش در عالم مسیحیت هستند. انجیل 70سال پس از مصلوب شدن عیسی، نوشته شده است. یک فاصله تاریخی بین عیسی (ص) و انجیل وجود دارد. در کنار انجیل‌های قانونی، شاهد انجیل‌های غیرقانونی و غیر رسمی (اپوکریفا) هم هستیم. این انجیل‌ها که تعداد فراوانی هم دارند، در میان «مورمون‌ها»، «متدیست‌ها» و حتی در فضاهای غیر رسمی پروتستان‌ها هم وجود دارد، می‌توان یک کتاب جدید به نام انجیل شیطان (bible of satan) هم وجود داشته باشد. حوزه اناجیل این فرصت را فراهم می‌کند تا هرکسی بتواند به نام انجیل و عیسی سخنی بگوید و از حقیقت ندایی در بیاورد!

منبع : شبکه ایران

 

 

 


  
  


حجه الاسلام و المسلمین محسن قرآئتی
کلام حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ساده ، روان و پر محتوا است. همین جاذبه ها باعث شده است که نفوذ کلام ایشان در بین همه اقشار جامعه قابل توجه باشد. در مطلب حاضر ایشان به بیان نکته هایی از آیه 56 سوره احزاب درباره صلوات پرداخته اند. اینک مطلب را با هم از نظر می گذرانیم:ادامه مطلب...

  
انتقاد از اعلام نشدن سبزوار بعنوان پایتخت حکومتی شیعه در ایران
مردم سبزوار از اعلام تبریز بعنوان اولین پایتخت حکومت شیعه انتقاد کردند .

 


 

به گزارش خبرنگار سبزوار نیوز، یکی از مردم سبزوار در جلسه پرسش و پاسخ نمایندگان با مردم با بیان این مطلب گفت: نخستین حکومت توسط شیعیان دوازده امامی شهرستان سبزوار تحت قیام سربداران تشکیل شد و مدت بیش از نیم قرن در قرن هشتم هجری حکومت کردند اینکه چرا از این حکومت که سرآغاز برای دیگر قیامهای مردمی و عدالت خواهانی علیه بیگانگان سخن نرفته است انتقاد کرده و گفت: بررسی زوایایی این حکومت در سرزمینی که یکی از نخستین چهار شهرستان تمام شیعه نشین می باشد کم لطفی به مردم این دیار و پیشینیه روشن آنان است .ادامه مطلب...

  
  
مدتی بود میخاستم مطلبی رو درباره این فرقه نسبتا ضاله در اختیار دوستان بزارم باتوجه به بحران اخیر فرقه گنابادی درباره جانشینی مجذوب...که بحمدالله ...حال جوانانی که درصددند شیعه خالص باقی بمانند ازاین فرقه فاصله بگیرند که این فرق در ظاهر مدعی اند معنویت وعرفان رابا سیاست نمی امیزند اما به شدت سیاسی اند انهم ازنوع انگلیسی و... 
زیر پرده عرفان و معنویت در پی دکان سازی و جلب عوام الناس و فریب آنها هستند.

- یکی از مهم ترین انتقاداتی که به فرقه صوفیه گنابادیه و دیگر فرقه های نعمت اللهی وارد است، مسئله مداخله در مسائل سیاسی می باشد، حال آنکه شعار این فرقه، جدایی دین از سیاست و عدم مداخله در مسائل سیاسی است. ادامه مطلب...

88/9/17::: 9:42 ع
نظر()
  
   1   2   3   4      >